Wednesday, December 02, 2015

Misi Pencarian Sabahan Blogger by Ennor P Zurah

<3 Assalamualaikum <3

Hai hai hai...
Alhamdulillah akhirnya saya terfikir nak buat satu misi pencarian... 'Misi Pencarian Sabahan Blogger by Ennor P Zurah"
kenapa saya mau buat tu? sebab selama saya berblog ni... dan buat blogwalking jarang saya jumpa blog dari blogger Sabah.
Jadi saya pun mula buat misi... ala-ala Mission imposible gitu... heheheh :p
Saya mohon kerjasama dari kawan-kawan blogger di luar sana untuk mengwar-warkan misi saya ini...
Minta Maaf saya tak ada sediakan hadiah sama macam blogger lain.. 
saya dengan seikhlas hati nak buat misi ini untuk meramaikan lagi rerakan blogger di luar sana... 
tidak kiralah sama ada penulis blog dari mana sama ada blogspot ka, blogger ka, wattpad ka, blog.com ka, domain sendiri ka... mana2 saja... yang penting kita nak berkenal-kenalan dengan penulis blog dari pelbagai tempat....
saya akan senaraikan list blog you all dalam blog saya ini.

semoga kerjasama kita akan memeriahkan lagi dunia maya kita ini.... :D

Syarat-syarat saya senang saja....
1. Follow Blog CeritasiEnnor (mesti)
2. Follow Instagram dan Twitter *kalau ada
3. Buat Entri bertajuk 'Misi Pencarian Sabahan Blogger by Ennor P Zurah'
4. Copy Banner di bawah dan link kan ke entri saya ni.
5.Tag 3 kawan  (tambahan baru terfikir pagi tadi)
6. Comment dan letakkan link penyertaan kawan-kawan.


Senang saja bha kan syarat sya ni??
Sudi-sudikan la menyertainya dan semoga kita berjumpa lagi...
TERIMA KASIH / PONSIKOU

Pesan EpZ : saya sangat berharap dapat menyenaraikan blogger dari Sabah..... (^_^)

27 comments:

Mrs Dee said...

hai ennor,,saya nak join la..hehe,,saya pun dah dah lama berblog sikit sgt jumpa blogger sabahan ni,,kan,btw salam kenal ya,,

Ennor Plenetzurah said...

hai @Mrs Dee... selamat berkenalan... boleh saya tau link blog kamu?

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Good luck yer... :-D

Mardiah Diana said...

Salam singgah petang Ennor....Diana pun blogger sabahan juga...InsyAllah nnti diana join...sekarang nak masukkan blog Ennor dalam blog list Tetamu sabahanTetamu Terindah saya...hihi

Ennor Plenetzurah said...

@Mardiah diana... terima kasih kerana join... bha apa lagi mana blog mu... sya mo p lawat ni... :D

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html
Etuza Join kio umandak...Fb https://www.facebook.com/adevin.etuza
klik laman saya kio

Curious Traveller said...

curiostraveller.blogspot.my Saya baru mula blog yang ini...tapi dalam bahasa Inggeris atas keperluan kursus...mmmmm buli lah bah sapot sapot hehehehe, salam kenalan semua ya....nanti saya mansau mansau blog bos bos semua k

Etuza Etuza said...

apa khabar..datang ke sini, semoga berjaya segmen pencarian ini ya. jika tak diberitahu nanti saya boleh tak tahu..harap khabarkan nnati ya apa2 keputusan pencarian ini. Semoga berjaya Sabahan blogger

Mrs Dee said...

salam ennor...tq kerana letak blog saya dalam bloglist awak, sangat2sayahargai..ni link blog saya ..http://orkidros.blogspot.my/

Mardiah Diana said...

Diana join sis...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

Asha Lya said...
This comment has been removed by the author.
Asha Lya said...

Asalam sis..slmt brknln kita pun blogger sabah juga..jemput singgah ke http://blogashalya.blogspot.my

Asha Lya said...

Kita join sekali
http://blogashalya.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

Shafique Stevenson said...

assalamualaikum.saya join http://shafiquestevenson.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-Ennor-P-Zurah.html

Cik Yanie said...

Yanie blogger sabahan jugak ^^ nah saya join http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/segmen-blogwaking-dan-tambah-followers.html

nur sabrina said...

Kita dah buat iklan ni dekat blog kita. Mohon sudi melawat ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

Riana LittleCuties said...

Salam Ennor ;-)

Kak Fiza blogger Selangor...huhuu tak dapat turut serta misi awk nie...namun akak nk ucapkan Good luck dalam pencarian nie...

senang2 meh jln ke blog akak k.. rianalittlecuties.blogspot.my

Karimah Zulkafali said...

Goodluck :D

Saya join :D
http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

Mormor said...

kak, saya join. sabahan jugaa ni dari Tuaran. hihi. done follow.

http://supergirl-kawaii.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Salam,
sy org sabah from sandakan yg tersesat ke limbang kerana cinta join sini ar...
http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

Vander Good said...

Hai, sa pun blogger Sabahan juga. Bha, mari kita kasi aramaiti dunia blogging Sabahan!...hehe

Ayuni Sara said...

Assalamualaikum. saya join...

http://ayunisaraa.blogspot.com/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

hafsah choing said...

hai sis, sa baru join..ndak lambat bah kan..hehe (from tawau)


http://wanitadisebaliktopeng.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

ID CHLYSE said...

Idiey Join juga yaa Datin Tuan Puan Ennor :D http://the-dot-in-reality.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html

My Insp said...

Hi.

Sangat gembira dapat jumpa bloggers-bloggers sabahan. Memang patut ni kita mula blogging. Selain boleh kasi bagus penulisan, boleh juga kita kasi luas pemikiran kan. Saya mencari semua komuniti blog di Malaysia dan masih kurang.

Terima kasih kerana bagi peluang saya join.
saya pemilik website myinspinc.com

Ennor Plenetzurah said...

@My Insp sama-sama .... ya ya bekumpul kita disini. suda sya add kamu dlm senarai tu ya...

Sun