Friday, November 27, 2015

Misi Kembara si Citam

Assalamualaikum..... <3 

salam Pagi Jumaat...

Hari ni nak buat entri pasal 

Misi Kembara si Citam.....

Mau tau apa Misi tu? 

Jom Klik Banner di bawah...

Hoho Comel kan kucing citam tu??

Klik laa apa tunggu lagi...

kembara

Misi Kembara si Citam ni bermula dari 24/11/2015 saaaampai  08/12/2015 saja tau....

Pesan EpZ : Makin hari makin banyak pula org buat segmen / peraduan dalam blog ni... InsyaAllah satu hari nanti saya pun akan anjur juga. 

10 comments:

Radhia Razali said...

Good luck.

Masita Eyta said...

singgah sini ..bw .. gud luck sis :)

Zie Azi said...

TQ sis sudi join misi kembara si citam :) dah follow sini juga :)

Cik Cahaya Bunga said...

singgah BW sini.. slam jumaat. Gud luck..

Sabrina SA said...

selamat bersegmen! :)

adianiez AIDA said...

salam kenal... follow sudah :)
moga berkekalan perkenalan kita di alam maya ni...
in shaa Allah...

http://adianiez.blogspot.my/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

Akif Imtiyaz said...

Salam Ennor..Hai Hai Hai ..Kita singgah sini dalam Misi Kembara Si Citam ..Dah follow sini .. Nanti dalam masa kembara jom la singgah kat teratak kita..
http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

Mardiah Diana said...

Salam singgah dari Misi Kembara Si Citam...semoga kita berjaya dalam misi ini...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/misi-kembara-si-citam.html

ros nordin said...

singgah misi sama goodluck :)

http://merosnordn.blogspot.my/2015/12/misi-kembara-si-citam.html

Azhafizah Md Nor said...

Maaf baru sempat singgah dari segmen yang sama..Happy blogwalking :)

jemput singgah kalau berkesempatan
http://www.azhafizah.com/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

Sun